tiistai 29. tammikuuta 2013

Lahjan ja Armin kanssa kentällä

Kävin sunnuntaina Armin sekä Lahjan kanssa kentällä. Armin kanssa leikittiin vapaana ja tehtiin kaikki perus jutut.
Friendly-, sideways-, cirkling game...stick to me...Lahjan kanssa menin ensimmäistä kertaa kaulanarulla. Lahja kuuntelee istuntaa sen verran hyvin että ajattelin kokeilla vaikkei olla harjoteltu maastakäsin kuin kerran. Ja siitä on kauan aikaa, en edes muista miten meni mutta luultavasti meni hyvin sillä Lahja kuunteli hyvin.


Aloitin ihan vaan harjottelemalla pysähdyksiä, ja hyvin se pysähtyi, varmaan koska annoin ensimmäisen pysähdyksen jälkeen namin ja Lahja tekee mitä vaan namin edestä.
Siirryin aika nopeasti raviin ja jatkoin pysähdyksillä, kaikki toimi hyvin. Käännyttiin jopa pelkällä istunnalla, joskus sain kuitenkin auttaa vähän kaulanarulla. Yllättävän hyvin se ymmärsi kääntyä kun kaulanarusta tuli paine, vaikka ei se ole ihme kun Lahja on niin herkkä paineelle.

Uskalsin jopa kokeilla laukkaa, ja Lahja meni oikein rauhallisesti (vaikka niinhän se aina menee). Sain kuitenkin välillä vetää päätä ylös kun se menee aina niin etupainoseksi, siksi kaulanarulla ei voi mennä niin usein ettei siitä tule vielä etupainosempi. Siksi käynkin sen kanssa kerran viikossa valmennuksessa että saatais etupainoisuus pois, ja se on kehittyny oikein mukavasti.Jos olisi enemmän aikaa niin leikkisin kyllä melelläni myös Lahjan kanssa, mutta kun sitä aikaa ei ole. Ehkä mun pitäisi kesällä ruveta leikkimään senkin kanssa, sillon pitäisi olla aikaa. 

1 kommentti: