sunnuntai 2. joulukuuta 2012

huippu päivä

Tänään oli todellakin ihana päivä. Ei ollu vaan hieno ilma vaan meillä oli varmaan meidän paras päivä ikinä. Muistan kyllä kun tuntui ettei tästä koskaan tule mitään ja uskon että monelle sellanen tunne joskus tulee? Ja on mielestäni menny tosi hyvin viimeaikoina, ollaan todellakin edistytty. Tänään oltiin menossa sänkipellolle pitkällä köydellä, 45' foot (n. 13.7 m). Sain kuitenkin loisto idean, ajattelin että kokeillaan vapaan ensin ja jos Armi juoksee takasin kotiin niin otetaan köysi.
Viimevuonna en voinu pitää Armia vapaana sänkipellolla koska heti kun se sai mahdollisuuden niin juoksi kotiin. Onneks pelto on ihan meidän talon vieressä niin ei tarvitse ylittää mitään teitä, niin ei tarvitse pelätä että mitään sattuu ja voi kokeilla ihan millon vaan että miten sujuu. Ja kun päästää hevosta vapaaksi niin jäljellä on vain totuus niinkuin Pat Parelli sanoo, "When you play with your horse on the ground without a halter or lead rope, the only thing left is the truth."

Aloitin varovasti koska ajattelin että jos otetaan ravia tai laukkaa niin Armi suuntaa kotiinpäin. Kaikki meni hyvin, käveltiin eteenpäin, peruutettiin ja seistiin paikalla. Tehtiin myös vähän sideways:ia poispäin ja muo kohti. Ajattelin että enhän mä nyt saa selvää että mikä se totuus on jos en tee sitä mitä normaalisti tehdään aidatulla alueella. Niin päätin kokeilla ravia ja laukkaa, Armi seurasi ihan niinkuin aidatulla alueellakin. Tällöin olin jo niin iloinen että en voinu lopettaa hymylymisen. Vielä saadakseni vahvistuksen siitä että onko meidän välillä tapahtunu mitään viime talvesta, vaikka tiesin jo että edistys on suuri. Niin kokeilin cirklinga game:iä, meillä on ollu vaikeeta tämän leikin kanssa mutta voitteko uskoa että se toimi jopa ravissa ja pienen pätkän laukassa. En voi vieläkään uskoa että tämä on totta, pyörii vaan päässä että miten tämä on mahdollista, Armihan olisi voinu juosta ihan mihin haluaa, voiko se olla mahdollista että se oikeasti haluaa olla kanssani?
Päätin lopettaa tähän, olin itse niin shokissa etten olisi voinu tehdä mitään muuta. Ja onneksi lopetin, ainahan pitää lopettaa silloin kun menee parhaiten.
Nyt pitää vaan vielä hioa kaikkea ja ottaa videota level 3 libertyä varten:)

Mulla ei oo yhtäkään kuvaa tai videota niin lisään kesältä otettu video!


2 kommenttia: