sunnuntai 9. joulukuuta 2012

luminen kenttä

Tänään oltiin kentällä leikkimässä, eli mun suunitelmat siitä että tehtäis vain friendly game:iä viinkonloppuna ei onnistunu. Tiesin hän mä jo sillon kun sitä kirjotin että emmä kuitenkaan tee sitä. Yritin kuitenkin kovasti pitää pitempiä taukoja ja leikkiä enemmän friendly game:iä.
Olin kyllä eilenkin pellolla leikkimässä online, niin nyt tiedän että en voi suunitella mitään mitä teen koska teen aina sitä mitä tuntuu sillä hetkellä oikealta.


Yritin siis käyttää mahdollisimman paljon friendly:ä tänään ja onnistui mielestäni aika hyvin. Toivon että nään jotain eroa pian jos jatkan näin, en tiedä millaista eroa haluan mutta kai jokin voi muuttua paremmaksi.

Tehtiin kaikenlaista, oikeastaan leikittiin melkein kaikki seitsemän leikkiä läpi. Vapaana ne sujuu jo melkein yhtä hyvin kuin köydellä. Ainoa ero on että kun leikitään köydellä niin voin pyytää Armilta enemmän vauhtia, mutta muuten toimii ihan yhtä hyvin vapaana.
Ratsastin tänään kentälle ja kun oltiin suht lähellä kenttää huomasin että se oli ihan lumen peitteessä. Kukaan ei vissiin ole ollu siellä koko viikkoon. No se oli mielestäni ihan hyvä koska jos joku olisi siellä käyny niin se olisi varmaan ollu jäässä ja liukas. Ja sitäpaitsi hevonen saa työskennellä enemmän kun joutuu nostamaan jalkoja enemän, mutta muistinhan mä sitten että minäkin sillä juoksen.
Ainoa leikki joka tarvitsee paljon parantamista on kahdeksikko, se on kyllä meille vaikea. Mutta eiköhän se tästä pikkuhiljaa parane, kunhan sitä ei tee likaa että molemmat väsyy siihen.


5 kommenttia:

 1. ihanan näköistä! osaisinpa joskus itsekin noin hyvin.. :) ratsastatko normaalia koulua koskaan tai hyppäätkö?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ratasta koulua tai esteitä Armin kanssa, mutta käyn kerran viikossa koulu valmennuksissa meidän suokin kanssa:) tuntuu kyllä välillä että haluisin lopettaa...
   Ja Armi luimii tossa todennäköisesti koska pyydän siltä enemmän energiaa mitä se haluaisi, näät varmaan että luimiminen esiintyy vain kun ravataan tai laukataan:)

   Poista
 2. miksi armi muuten luimii tossa välillä? :O

  VastaaPoista
 3. Sinulla on mielenkiintoinen blogi, seuraan sitä aktiivisesti. :) Siispä tässä blogihaaste! http://teamsuokkipojat.blogspot.fi/2012/12/blogihaaste.html

  VastaaPoista
 4. Todella kaunista katsottavaa teidän työskentely, jälleen kerran :)

  VastaaPoista