tiistai 25. joulukuuta 2012

Tänään käytiin pitkällä maasto lenkillä, ihanassa lumisessa metsässä. Käveltiin melkein koko matka mutta silti Armille tuli hiki, varmaan koska on niin paljon lunta. Mukana oli äitini Lahjalla sekä pari naapuria, ihan kivaa välillä lähteä vähän isommalla porukalla.

Tänään tuli tiputtua selästäkin. Oltiin just alitettu ensimmäinen ravipätkä ja istuin ihan rentoutuneena Armin selässä,  yhtäkkiä hevonen meidän edessä pysähty ja sillon Armikin tietenkin pysähty.Tipuin sitten pehmeäsiti lumiselle tielle, huomattiin sitten että hirvi oli luultavasti juossu tien yli mutkan takana.

Huomenna voi olla että lähetään heti yheksän aikaan ratsastamaan, uskon kuitenkin että se jää väliin. Olen kuitenkin päättäny että laitan pellolla olevan aitauksen kuntoon että päästään pitkästä aikaa vähän leikkimään. Toivon että saatais siitä kuviakin ja mahdollisesti videoita.


Haluatteko että kirjotan loppuun "artikkelit" miten kuolain vaikuttaa hevoseen ja parellin periaatteista vaikka niissä on huonompi kieli kun olen kääntäny ensin englannista ruotsiin ja ruotsista suomeen?? Ajattelin että on turhaa kirjottaa niitä jos kukaan ei halua niitä lukea!

3 kommenttia:

  1. kirjoita ne artikkelit loppuun, itseäni ainakin kiinnostaa hyvin paljon :)
    Ja ei ole myöskään vaikeuksia ymmärtää!

    VastaaPoista
  2. Kirjoita ihmeessä loppuun, muakin kiinnostaa! :)

    VastaaPoista