maanantai 7. maaliskuuta 2016

Vapaana pihalla


Olen nyt viimeaikoina leikkiny ja tehny Armin kanssa perus juttuja, että saisin kuvan miten paljon suhteemme on kärsiny "tauon" aikana. Niin kuin jo aikaisemmin olen sanonut olen todella yllättyny miten hyvänä meidän suhde on pysyny vaikka ollaan enimmäkseen käyty maastoilemassa kuin leikitty.
Eilen leikittiin vapaana pihalla, ensin tehtiin väistöjä köydellä jotta saisin Armin huomion minuun. Ei kuitenkaan tänäänkään tehty mitään vaikeampaa, Keskityttiin väistöihin, varsinkin peruutuksiin sillä Armilla on vaikeuksia peruuttaa suorassa linjassa koska on jo menossa ympyrälle. Täytyy siis vahvistaa peruutukset ja pyytää useammin heti luokse kuin pyytää ympyrälle. Peruutuksia tehtiin enimmäkseen yo-yo gamein avulla mutta tehtiin niitä myös porqupine gamein avulla.
Väistöjen lisäksi tehtiin vähän circling gamea, seuraamista ja paljon friendly gamea. Pitkästä aikaa otin myös videon josta tein nopeasti koosteen, siitä näette vähän mitä me tohuttiin.

3 kommenttia:

  1. Sun pitäs laittaa tuonne kuolaimetta, kengättä ja kannuksetta?-facebook ryhmään näitä teidän videoita :) Kannustas porukkaa kokeilemaan myös! Kiva että oot taas palaillut päivittämään blogia

    VastaaPoista
  2. Näitä videoita on kyllä kiva katsoa, saa itsekin paljon motivaatiota! :D

    VastaaPoista