torstai 3. maaliskuuta 2016

Pellolla leikkimässäViimepäivinä on ollu niin hieno talvi sää ettei oo voinu muuta kun olla ulkona niin paljon kun mahdollista.
Isä teki viikonloppuna pienen kentän pellolle joten päätin eilen lähteä kokeilemaan olisiko pohja vielä hyvässä kunnossa. Onneksemme pohja oli hyvä joten lähdettiin pellolle pallo mukana. Palloa ei olla käytetty todella pitkään aikaan ja sen huomasi, kun otin sen varastosta Armi peruutti pari askelta ja katseli sitä ihmeissään. Pallo ei kuitenkaan hetken päästä enää pelottanu ja huomasi että Armi muisi mitä kaikkea sen kanssa ollaan tehty. Armi työnsi palloa innoissaan eikä välittäny pallon kosketuksesta.
Leikittiin aika paljon friendly gamea, pitkän tauon jälkeen haluan olla varma että Armi oikeasti vielä luottaa minuun. Heilutin ja kosketin joka paikkaan porkkanakepillä Armin ollessa paikalla sekä liikkeessä, eikä se reagoinu mitenkään. Sen takia jatkettiin leikkimistä yoyo ja circling gamella, jotka sujuivat todella hyvin. Armi peruutti poispäin melkein vain katseella, välillä piti lisätä vähän painetta. Luoksetulo oli myös positiivinen ja välillä sen lisäksi myös vauhdikas, mikä on todella kiva juttu. Circling gamessa yllätyin myös täysin sillä Armi pysyi mieluiten minun lähellä ravatessa ja laukatessa, mitä tarkoittaa että se todella haluaa olla kanssani. Laukka oli myös ihanan rauhallinen minkä avulla saatiin hienoja suunanvaihtojakin. Paljon muuta ei tehtykään kun kaikki toimi niin hyvin. Armi toimi melkein paremmin nyt kuin mitä se teki pari vuotta sitten kun touhuttiin aktiivisesti päivittäin. En voi olla muuta kuin ylpeä ponistani.

1 kommentti:

  1. Ihanaa, kun kirjoittelet taas tänne blogin puolelle! Seurailen menoanne oikein mielelläni :)

    VastaaPoista