lauantai 10. marraskuuta 2012

Kuulumisia

Kyllä se talvi vois jo tulla, inhottavaa kun kokoajan sataa eikä ollenkaan tekisi mieli lähteä ulos. Tarha on kuitenkin pysyny suht hyvässä kunnossa.
Vapaa päiviä on ollu liian monta sään ja pimeiden iltojen takia. Odotan kyllä paljon sitä päivää kun saan oman pikku kentän pihalle, se helpottais niin monta asiaa. Oltiin kuitenkin yks päivä kentällä ratsastamassa, Armi meni kivasti. Tehtiin enimmäkseen laukka työskentelyä, laukat nousee aiko nopeasti jo. Meillä on siis ollu vaikeuksia laukannostoissa aina, Armi on aina stressaantunu (minun takia) ja juossu niin kovaa kun vaan pääsee ravissa ja pää kohti taivasta. Syy siinä on varmaan se että itse ajattelin kokoajan ettei tämä onnistu ja suutuin.
Nyt yritän aina rauhallisesti nostaa laukan ilman pohkeita. Käytän vaan istuntaa ja ihmeellisen hyvin toimii.

Eilen oltiin maastossa pitkästä aikaa, Armi oli pirteä ja käveli mielellään metsässä. Paitsi jos vesilätäkkö tuli vastaan niin piti ensin vähän miettiä, välillä kierrettiin niitä ja välillä käveltiin suoraan läpi.Tänään otettiin sitten vähän libertyä. Olen todella tyytyväinen tästä päivästä. Cirkling game toimi meilkein kun unelma, suunnan vaihdotkin onnistuivat. Sitten tää meidän uusin juttu, spin (hevonen kiertää "ympäriinsä"), toimi myös ihan hyvin.
Päätin tämän jälkeen kokeilla ihan vapaana vapaana pelolla ennenkun mentiin takaisin tarhaan. "When you take off the halter or bridle, all you are left with is the truth." ~Pat Parelli. Eihän me tehty mitään muuta kuin stick to me, niin olen tosi ylpeä Armista. Armi seurasi minua niin hyvin, kaikissa askellajeissa. Muistin, että tehtiinhän me myös yksi kierros cirklig gameiä. Ei sen enempää ettei olisi tapahtunu vahinko - Armi olisi lähteny mun luota.
1 kommentti: