perjantai 5. lokakuuta 2012

ratsastusta+leikkiä

Oltiin eilen kentällä leikkimässä. Enimmäkseen ratsastin, tehtiin paljon käännöksiä ja pysähtymisiä kun yritän nyt olla käyttämättä sitä kaulanarua. Sujuu jo aika hyvin se ettää käännän vaan mun omaa kehoa ja istuntaa kun tehdään pysähdys.
Kun kaikki sujui niin hyvin päätin tehdä vähän laukkatyöskentelyä että hikikin tulis esiin kun sitähän ei ole nähty pitkään aikaan. Armi laukkas entistä paremmin, en ole varmaan ikinä vielä saanu niin rauhallista ja rentoutunutta laukkaa.


Maastakäsin tehtiin sideways:ia, tehtiin poispäin ja minua päin. Ja saatiin vihdoin minua päin sujumaan ilman että tarvis odottaa että se muistaisi että mitä tuo tarkoittikaan. Kartioitten kanssa tehtiin touch it, eli lähetin Armia kartiota päin niin että se koskttaa sitä turvalla , kaulalla tai jaloilla.
Cirkling gamea tehtiin jonkun verran niin että harmittaa etten lopettanu aikasemmin. Käynti sujuu hyvin eikä siinä ole pitkään aikaan ollu mitään ongelmia, sen sijaan ravissa on. Armin mielestä vaadin liikaa kun kysyn että voisko se vähän ravata, se voi mennä puolikkaan kierroksen tai heti juosta pois paineesta. Mutta eilen Armi meni täydellisesti kaksi kierrosta, otettiin pitkä tauko ja annoin paljon rapsutuksia. Olisi pitäny lopettaa siihen mutta päätin kokeilla uudestaan, no eihän se enää onnistunu. Se on just se vaikein osa kun onnistuu tai muutenvaan menee hyvin että pitäisi lopettaa siihen. Muistakaa että jos aina lopettaa kun menee hyvin niin molemmille jää hyvä mieli.


Sit se suurin uutinen, se koskee tietenkin mun odotettu vastaus Parellilta. Pääsinkö läpi vai ei.
Olin niin innoissani kun avasin sähköpostini joka oli tullu parellilta, otsikko ei kuitenkaan ollu sama kun viimeks kun pääsin level 2 onlinesta läpi ( Congratulations on passing your L2 On Line audition!). Ajattelin että en sit varmaan päässy läpi, mutta viestissä luki että videolta puuttui kolme pakollista tehtävää niin meillä on vielä mahdollisuuksia. Itse uskon että päästään läpi koska kun katsoin arvostelua, se oli siis arvostellu sitä mitä löytyi videolta, niin kaikki viittas siihen että päästään läpi.
Kommentina oli vaan just sitä että mun pitäisi käyttää vähemmän ohjia ja jalkoja ja enemmän kehoa!


Maanaina olin Lahjan kanssa kentällä ratsastamassa ja Armi sai tulla mukaan käsihevoseks, vaikka kentällä tai tullu syötyä pari tuntii kun muut työskenteli.
Tiistaina oltiin maastossa, Armi jälleen käsihevosena. Tuli tehtyä kunnon hiki lenkkiä kun kerran oli aikaa.
Syy siihen että Armi oli käsihevosena oli että sillä oli vieläkin vähän kipeetä sään ja lapojen välistä niin en viittiny ratsastaa. Vielä on vähän kipeetä mutta parempi niin pystyin ratsastaa eilen ihan hyvin.
Etsinässä on uus satulakin, jos sitä kokeilisi westerniä tällä kertaa.Toivon että se olisi viimeinen satulavaihdomme:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti