keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Aika kuluu

Aika kuluu niin nopeesti enkä ole ehtiny kirjottaa mitään postauksia. Nyt ehdin varmaan vähän useammin kun on koe viikko ja kokeita on vain 4, eli olen "vapaana" viikonloppuna, maanantai, tiistai + torstai. Ja pääsen sit ne muut päivät jo 12, jos en jää kouluun lukemaan seuraavaan kokeeseen.
Mitä on sitten tapahtunu postaus tauon aikana?
Vois sanoa että ei oo edes ollu mitään kirjotettavaa, koska mitään erikoista ei ole tapahtunu.
Paitsi että olen lähettäny Armin ja mun level 3 freestyle (ratsastus) audition Parellille, niin nyt jännittää että päästäänkö sen läpi. Tiedän että jos ei level 3 niin ainakin päästään level 2 läpi.
Lähetin sen kohta 2 viikkoa sitten ja vastaus pitäisi tulla 4-6 viikon päästä, eli enää 2-4 viikkoo odotusta.Tehtiin paljon virheitä siinä mutta mitäs siinä eihän se koskaan mene ihan nappiin kenellekkään. Olisin kuitenkin mielestäni voinu käyttää kaulanarua vähän vähemmän. Ja tosta laukasta en tiedä, noo sillä on aina ollu se oikee laukka huonompi. Mutta pääasia oli että meillä oli hauskaa ja mielestäni Armi nautti siitä, siitä on tullu oikee showtähti;)


Armilla on ollu vapaata nyt sunnuntaista asti, ku sää on ollu niin huono ja maanantaisin en ehdi kun mulla on harrastuksia koiraiemme kanssa. Tiistaina kävi sitten osteopaatti, Armi nautti kyllä siitä. Tai ainakin hoidon jälkeen koska sillä oli kaikki paikat jumissa, vissiin se haava on tehny osansa kun Armi on laittanu enemmän painoa toiselle puolelle ja sitten on ollu sellanen sateinen ja kostea ilma.
Vapaata piti sit antaa 2 päivää, niin katsotaan sitten että päästäänkö perjantaina tekemään jotain kivaa.

Viikonlopuks yritän saada viikon tehtävää, onko toivomuksia mistä haluaisitte selvennystä miten thdään tai muutenvaan joku harjoitus? :)
Ja saa antaa mielipiteitä videosta!

2 kommenttia: