keskiviikko 5. syyskuuta 2012

kentällä leikkimistä

Tänään oltiin kentällä leikkimässä, panostettiin cirkling game;iin vapaana ravissa. Välillä sujuu ja välillä ei, käynissä sujuu tosi hyvin mutta ravissa lulee välillä että lähetän sitä tekemään jotain muuta enkä saa ylläpidettyä sitä ("draw").


Tehtiin ensin online (köyden kanssa) ja se sujui oikein hyvin, köysi oli maassa melkein koko ajan. Vauhti ei ollu mitenkään nopea niin saatiin aika monta kertaa vaihtaa suuntaa kun askellaji tippui ravista käyntiin.
Se on hyvä tapa opettaa hevoselle että kannattaa pitää pyydettyä askellajia koska jos ei pidä niin tulee painetta. Voi tehä sillee kun minä että jos vaihtaa askellajia niin vaihtaa suuntaa niin saa vähän lisää vauhtiakin.


Nyt kun katsoo kuvista niin on se kyllä tosi pullea, no ehkä se siitä laihtuu kunhan siirrytään kuivaan heinään.

tehtiin myös Armin nykyistä lempi puuhaa eli sideways puomien yli, molempiin suuntiin. Ensin aina pois päin ja sitten muo päin. En ymmärrä miksi se on Armin lempi puuhaa ehkä siksi että yleensä se saa pitkiä taukoja sen jälkeen että on tehny sitä. Vaikka uskon että kyllä se "lavalle" nousu on Armin suosikki vielä muttei olla päästy tekemään sitä pitkään aikaan.Tehtiin sitten vähän muutakin. Leikittiin kartioitten kanssa, pujoteltiin ja tehtiin erillaisia kuvioita esim. 8.
Sitten peruutettiin hännän kanssa mitä ei olla tehty pitkään aikaan, ja hyvin Armi muisti vaikka ollaan venytelty aika paljon niin että ollaan "vedetty" hännäst.
Hypättiin pari kertaa estettäkin, Armi hyppää ihan mielellään jos saa levätä hypyn jälkeen.


Onko tekstit liian lyhyeet? tuntuu että ne ois tosi lyhyeet, mutta ei vaan tuu mieleen mitä muuta vois kirjottaa. Voisitte taas kertoa jotain mistä voisin kirjottaa. Haluutteko viikon tehtävää? tai jotain muita artikkelita?

1 kommentti:

  1. Mun mielestä nää on tosi mielenkiintoisia tekstejä! :) Ja kirjota vaan viikon tehtävää.

    VastaaPoista