tiistai 28. elokuuta 2012

Huonot VS hyvät puolet

Ajattelin nyt sitten kirjottaa Armin hyvistä ja huonoista puolista. Vaikka oikeastaan voisi sanoa ettei huonoja puoli olekkaan koska jos hevonen olisi täydellinen nii sehän olisi tylsää kun ei olisi mitään mitä voisi parantaa. Ja aina kun edistyy niin tuntee olonsa onnelliseksi kun on saanu jotain aikaseks.
Voi sit varmaan sanoa että kirjotan Armin hyvät puolet sekä niitä asioita mitä yritän parantaa.

talvi 2010-11

talvi 2010-11


Hyviä puolia on paljon, ensinnäkin tykkään luonteesta. Se on niin rauhallinen vaikka maastossa sitä virtaa onkin muttei likaa, kulkee omalla moottorilla. Eikä se pure tai potki, vaikka jos sillä on kipeetä niin se näyttää sitä näyttämällä hapanta naamaa muttei yleensä uskalla purra. Ja sehän on oikeastaan hyvä puoli että se näyttää millon sillä on kipeetä.
Maastossa Armi on liikennevarma eikä pelkää muutenkaan melkein mitään. Kulkee yksin sekä porukassa, yleensä kävelee ensimmäisenä jos kukaan muu ei suostu kävelemään. Ja iso ylpeyteni on että voi ratsastaa pelkästään istunnalla, tietenkin pitää joskun käyttää porkkanakeppiä tai kaulanarua.
Armi oppii nopeasti uusia asioita, ja nauttii siitä että saa oppia ja käyttää aivoja. Tiedän että jos en koskaan tekisi mitään maastakäsin, kävisin vaan ratsastamassa, niin saisin kauan juosta sen perässä tarhassa että saisin sen kiinni.

kaulanaruun opettelu (syksy 2011)


"Huonoja" puolia on kyllä kans jonkun verran. Ja se huonoin asia, minkä en saa muutettua, on että Armi on aika pieni (138cm) ja minä olen jo aika pitkä sille (169cm). Armi on kuitenkin aika raskasrakenteinen niin uskon että voin vielä ratsastaa.
Armia ei ole koskaan opetettu kavioiden vuoluun, niin se ei jaksa kauan siinä seistä. Mutta uskon että tämä paranee kun olen itse oppinu vuolemaan niin voin harjotella useammin sen kanssa. Ja eihän se enää ole yhtä vaikea kun sillon kun se tuli meille.Hyviä ja huonoja puolia on varmaan paljon lisää, mutten keksiny enempää. Onhan siinä kuitenkin jotain, saitte ehkä tarkemman kuvan millanen poni Armi on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti