maanantai 20. elokuuta 2012

Ensimmäisiä lenkkejä

Nyt ollaan Armin kanssa käyty pari kertaa n. 1,5 km lenkkejä. Eilen oltiin ensimmäistä kertaa, sillon käveltiin vaan. Armi oli kyllä tosi reipas, sillä on varmaan paljon energiaa kun on nyt n.3-4 viikkoa seissy tai onhen se juossukin laitumella.
Olin sit tänään kans yksin se sama lenkki ja otettiin sit vähän raviakin, sitä Armi odotti. Laitettiin tänään naruriimu sekä kaulanaru päälle jos olisi tullu pysähtymis vaikeuksia kun se on seissy nyt niin kauan. Pärjättiin kuitenkin vaan porkkanakepillä ja istunalla. Tuntuu kyllä nyt niin ihanalta että voi oikeasti luottaa ettei se lähde tai kuuntelis. En vaan vielä itse voi tajuta sitä että ollaan päästy näin pitkälle, meillähän oli niin paljon ongelmia ja vastoinkäymisiä.


Armista on tullu pullea poni, ei oo varmaan kertaakaan vielä ollu noin pullea sinä aikana kun se on ollu mulla. Varmaan kun sillä nyt on ollu se sairasloma ja muutenkin se on saanu vähän enemmän vapaapäiviä kun ennen. Tai ei nyt vapaapäiviä vaan kevyeempiä, ku oon tehny enemmän maastakäsin kun selästäkäsin. Ei se kuitenkaan haittaa vielä kunhan se ei tosta enää liho.


Olen ilmottanu itteeni vuolukurssille, niin pääsen itse vähän vuolemaan noita kavioita. Kursin päivämäärä on 20 lokakuuta. Mutta eihän se tarkoita että voin kokonaan itse hoitaa noita kavioita mutta voin aina itse vähän putsailla ja sit otetaan jonkun tarkastamaan niitä n. 2 kertaa vuodessa.

Olen päivittäny "meistä" sivua!
Voisitte antaa esimerkkejä mistä haluatte että kirjotan artikkelin tai muuta vastaavaa!:)

3 kommenttia: