tiistai 8. toukokuuta 2012

Edistytään

Eilen oltiin kentällä leikkimässä pitkästä aikaa. Tällä hetkellä treenataan eniten sideways ravissa sekä yo-yo game:iä cirkling game:ssä, eli että Armi vaihtaisi esim. ravista käyntiin porkkanakepin avulla, porkkanakeppiä laitetaan siis oikeaan käteen jos hevonen on sillä hetkellä oikeassa kirerroksessa. Meillä on ollu ongelmia pysyä ravissa sideways game:ssä mutta nyt Armi on ruvennu tajuamaan sitä, vaikka päästäänkin vasta pari askelta mutta se on jo edistystä.
Päätin vielä vähän ratsastaa kaulanarulla kentällä kun kerran siellä oltiin. En ole ennen uskaltanu laukata kaulanarulla sillä Armi on aika innokas menemään kovaa mutta päätin kokeilla. Yllätyin kun se menikin sellasta rauhallista ja hidasta laukkaa, tai ainakin jos ajattelee Armia niin oli hidasta. Ja siihenhän me pyritään että voidaan mennä kaikissa askellajeissa rauhallisena ja rentoutuneena.
Otin kaikesta videotakin mutta kamerani lopettaakin videoinnin kun on menny n. 18-19min niin en saanu mitään laukasta, mutta ens kerralla sitten! tein kuitenkin pienen videon siitä mitä tehtiin.
Niin ja sunnutaina joskus vähän ennen 12 kone laskeutui ruotsista. Oli tosi hauskaa ja inspiroivaa olla siellä kursilla, ja oonhan mä oppinu paljon uuttakin. Sain lainata yhden issikkatamman aamupäivällä, yhdeltä kurssilaiselta, tai se oli ollu mukana edellisenä päivänä niin sain lainata sitä ennenkun ne lähti joskus 12-13 aikaan. Oli hauskaa kokeilla toista hevosta, Armi kun on niin energinen niin issikka oli sitä vastakohtaa. Klo. 19 lauantaina 2h junamatka takasinpäin alkoi, nukuttiin sitten se yö hotellissa ja siitä sitten heti aamulla lentokentälle. Toivoisin että suomeenkin tulisi joku Parelli ohjaaja tai kurssi.
On mulla kuviakin mutta en tiedä että saanko laittaa, koska en saanu kuvia itsestäni vaan otin muista, niin en laita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti