sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Ihana tunne

Kävin tänään ratsastamassa Armilla sekä Lahjalla laitumella. Menin ensin Armilla ja en ole pitkään aikaan ollu näin ylpeä siitä, tätä hetkeä olen odottanu niin kauan ja nyt se on täällä.



Alussa tehtiin sideways tukin yli, se ei menny ihan niin hyvin kun olisin toivonu. Yksi syy siihen että Armi ei menny siinäniin hyvin on varmaan se että annoin en antanu samaa merkkiä kuin yleensä, sillä olin unohtanu porkkanakepin. Äiti meni sitten hakemaan sitä ja sen jälkeen se sujuikin aika hyvin. Lopetin sitten siihen.
Sen aikaa kun äiti kävi hakemassa porkkanakeppiä noustiin Armin kanssa kaivokannen päälle.




Sitten päätin tehdä vähän ympyröitä ja kiemuroita, tein niinkuin aina, ensin katse, sitten vartalo, sitten pohje ja viimeiseksi ohjat tai porkkanakeppi. Armi kääntyy yleensä vasta porkkanakepin avulla mutta tänään se kääntyi pohkeen avulla, ja vielä laitumella ja laukassa. Kentällä on aina ollu helpompaa tehdä kaikkea kun muut hevoset eivät ole tiellä, laitumella Armi on aina valunu muitten luokse mutta tänään, tänään se yllätti minut täysin. Olen tehny kovasti töitä sen kanssa että käännän vaihettain, ja tänään näin vihdoin vähän tulosta siitä. Nyt jatketaan vain näin ja Armi kääntyy pelkällä katseella.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti